ליל המדענים והמדעניות האירופי בישראל
19 בספטמבר 2019 | 17:00-21:00 | קמפוס העיר התחתית ע"ש לורי לוקיי

הרצאות 21:00 - 19:00

מרעיון למציאות: מולטיברסיטת חיפה מפגישה בין קהילה ואקדמיה בעיר התחתית ומזמינה אתכם ל"ליל המדענים" שיתקיים השנה בסגנון "מדע על הבר".

מפגש מרתק עם מיטב חוקרי האוניברסיטה שיציגו בפניכם מחקרים עכשוויים בקשת רחבה של תחומים.

ההרצאות תתקיימנה בו-זמנית, במתחמי היזמות, החדשנות והבילויים בעיר התחתית ותהיינה פתוחות לקהל הרחב.

התכנסות  19:00 l הרצאות  19:30

הכניסה על בסיס מקום פנוי בלבד.

ד"ר ישראל ויסמל-מנור – "וואלה יופי! מראה חיצוני והשפעתו על עולם העבודה והפוליטיקה"

מיקום: WeWork, דרך העצמאות 45, חיפה

מחלקה: בית הספר למדעי המדינה

בעולם אידאלי היינו רוצים שעובדים יגייסו או יקדמו לפי כישוריהם, בדיוק כפי שהיינו רוצים שהציבור יבחר את הפוליטיקאים הטובים ביותר לתפקיד. במציאות, לצערנו, זה לא המצב. אנשים נאים מוצאים עבודה ביתר קלות, מקודמים מהר יותר ומרוויחים יותר מעמיתיהם הפחות נאים. גם בזירה הפוליטית, מועמדים נאים זוכים לסיקור רב יותר ולהצלחה אלקטורלית גדולה משל יריביהם. מה מביא אנשים להפלות כנגד הפחות יפים? מה ההיקף של אפליה זאת וכיצד היא פוגעת ביפים פחות? כיצד אנו כעובדים, מעסיקים ובוחרים יכולים למזער את האפליה?

אתר המרצה