ליל המדענים והמדעניות האירופי בישראל
19 בספטמבר 2019 | 17:00-21:00 | קמפוס העיר התחתית ע"ש לורי לוקיי

הרצאות 21:00 - 19:00

מרעיון למציאות: מולטיברסיטת חיפה מפגישה בין קהילה ואקדמיה בעיר התחתית ומזמינה אתכם ל"ליל המדענים" שיתקיים השנה בסגנון "מדע על הבר".

מפגש מרתק עם מיטב חוקרי האוניברסיטה שיציגו בפניכם מחקרים עכשוויים בקשת רחבה של תחומים.

ההרצאות תתקיימנה בו-זמנית, במתחמי היזמות, החדשנות והבילויים בעיר התחתית ותהיינה פתוחות לקהל הרחב.

התכנסות  19:00 l הרצאות  19:30

הכניסה על בסיס מקום פנוי בלבד.

ד"ר קרן אור-חן – "קבלת החלטות בצמתים בחיים–הדרך אל האושר"

מיקום: בניין דילן טאובר, קמפוס העיר ע"ש לורי לוקיי, אוניברסיטת חיפה, רח' הנמל 16, חיפה

מחלקה: בית הספר לעבודה סוציאלית

החלטותהאם גם אתם הגעתם לצומת בחיים בה נתקלתם בשאלות כמו: האם להישאר בקשר זוגי שאיננו טוב? האם להעדיף קריירה על פני המשפחה או להיפך? האם להישאר במקום עבודה שאינו מתגמל מבחינה מקצועית ו/או חומרית? האם כאשר הגעתם לצומת כזו בחיים הצלחתם לקבל החלטה נכונה? מהי החלטה נכונה בכלל? האם הצלחתם להתמודד עם החרדה שעלתה במצב כזה ואולי זו היא שמניעה אתכם?
ההרצאה, ברוח הפסיכולוגיה החיובית, נוגעת בצמתים האישיים שלנו, בוחנת את דרכי ההתמודדות איתם ומעוררת מחשבה אחרת על איכות חיינו תוך מציאת דרכים להגברת הרווחה והאושר בחיינו.

אתר המרצה